BINNENKUSSEN - Kussenvulling 40x60 cm met 50% gerecyclede veren - Eco Line collectie – 720 gram

€ 13,99‌

Op voorraad

Productinformatie

Kussenvulling met veren 40x60 cm

Is je kussenhoes nog goed, maar is de vulling een beetje gaan inzakken? Wil je kussenhoezen van een nieuwe kussenvulling voorzien? Verwissel de oude kussenvulling dan eenvoudig met een nieuw vulkussen. Kussenvullingen zijn belangrijk om je sierkussens mooi en lekker vol te houden. Binnenkussen 40x60 cm is geschikt voor kussenhoezen van 40x60 cm.

Deze Dutch Decor kussenvulling is gemaakt met 50% gecertificeerd, gerecyclede veren. Dit betekent dat deze kussenvulling op een verantwoorde manier geproduceerd is. Met de aankoop van een Global Recycled Standard (GRS) binnenkussen, kussenhoes of plaid van Dutch Decor, maak je niet alleen een verantwoorde keuze voor je eigen huis, maar steun je ook de inspanningen om het klimaat te beschermen. Deze kussenvulling kun je perfect combineren met kussenhoezen en plaids van Dutch Decor.

  • Afmeting: 40x60 cm
  • Gewicht: 720 gram
  • Vulling: 50% gerecyclede veren – 50% nieuwe veren
  • Global Recycled Standard (GRS) gecertificeerd
  • Materiaal hoes: 100% katoen (OEKO-tex gecertificeerd)
  • Kleur hoes: Wit
  • Rits: nee

Binnenkussen met duurzame kussenvulling

De vulling van dit binnenkusssen bestaat voor 50% uit gerecyclede veren en is gecertificeerd volgens de Global Recycled Standard (GRS).

GRS-gecertificeerde-kussenvulling_met_veren

Dutch Decor biedt een prachtige selectie van Global Recycled Standard (GRS) gecertificeerde kussenhoezen en plaids die niet alleen mooi zijn, maar ook een positieve impact hebben op de wereld. Deze producten zijn gemaakt van gerecyclede materialen die milieuvriendelijk zijn geproduceerd. Bovendien is deze certificering een garantie dat deze producten ethisch verantwoord zijn gemaakt.


Met een aankoop van een Global Recycled Standard (GRS) kussenhoes of plaid van Dutch Decor, maak je niet alleen een verantwoorde keuze voor je eigen huis, maar steun je ook de inspanningen om het klimaat te beschermen. Een mooi item waar je jarenlang plezier van zult hebben en waar je trots op kan zijn. Wil je meer weten over Global Recycled Standard (GRS) gecertificeerde producten van Dutch Decor en dit duurzame label? Lees dan hier verder.

EAN 8720367913684
Productnummer: VKS0429902019
Familienaam: Vulkussen
Afmeting: 40x60 cm
Breedte: 60 cm
Collectie: Essentials
Duurzaamheid: Global Recycled Standard (GRS), OEKO-TEX STANDARD 100
Gewicht: 720 gram
Kleur: Wit
Kleurnaam: Wit
Lengte: 40 cm
Patroon: Effen kleur
Vorm: Rechthoek
Materiaal: 100% katoen
Materiaal vulling: 50% gerecycled veren - 50% nieuwe veren