BINNENKUSSEN - Kussenvulling 50x50 cm met 50% gerecyclede veren/dons - Eco Line collectie - 750 gram

€ 12,99‌

Op voorraad

Productinformatie

Kussenvulling met veren 50x50 cm

Is je kussenhoes nog goed, maar is de vulling een beetje gaan inzakken? Wil je kussenhoezen van een nieuw binnenkussen voorzien? Verwissel de oude kussenvulling dan eenvoudig met een nieuw vulkussen. Kussenvullingen zijn belangrijk om je sierkussens mooi en lekker vol te houden. Binnenkussen 50x50 cm is geschikt voor kussenhoezen van 50x50 cm.

Deze Dutch Decor kussenvulling is gemaakt met 50% Global Recycled Standard (GRS) gecertificeerd, gerecyclede veren. Dit betekent dat deze kussenvulling op een verantwoorde manier geproduceerd is. Met de aankoop van een Global Recycled Standard (GRS) binnenkussen, kussenhoes of plaid van Dutch Decor, maak je niet alleen een verantwoorde keuze voor je eigen huis, maar steun je ook de inspanningen om het klimaat te beschermen. Sierkussen Kussenvulling kun je perfect combineren met andere kussens en plaids van Dutch Decor.

Binnenkussen met duurzame kussenvulling

De vulling van dit binnenkusssen bestaat voor 50% uit gerecyclede veren en is gecertificeerd volgens de Global Recycled Standard (GRS).

GRS-gecertificeerde-kussenvulling_met_veren

Dutch Decor biedt een prachtige selectie van Global Recycled Standard (GRS) gecertificeerde kussenhoezen en plaids die niet alleen mooi zijn, maar ook een positieve impact hebben op de wereld. Deze producten zijn gemaakt van gerecyclede materialen die milieuvriendelijk zijn geproduceerd. Bovendien is de Global Recycled Standard (GRS) -certificering een garantie dat deze producten ethisch verantwoord zijn gemaakt.


Met een aankoop van een Global Recycled Standard (GRS) kussenhoes of plaid van Dutch Decor, maak je niet alleen een verantwoorde keuze voor je eigen huis, maar steun je ook de inspanningen om het klimaat te beschermen. Een mooi item waar je jarenlang plezier van zult hebben en waar je trots op kan zijn. Wil je meer weten over Global Recycled Standard (GRS) gecertificeerde producten van Dutch Decor en het Global Recycled Standard (GRS) label? Lees dan hier verder.

EAN 8720367913707
Productnummer: VKS0429902021
Familienaam: Vulkussen
Afmeting: 50x50 cm
Breedte: 50 cm
Collectie: Essentials
Duurzaamheid: Global Recycled Standard (GRS), OEKO-TEX STANDARD 100
Gewicht: 750 gram
Kleur: Wit
Kleurnaam: Wit
Lengte: 50 cm
Patroon: Effen kleur
Type sluiting: Gestikt
Vorm: Vierkant
Materiaal: 100% katoen
Materiaal vulling: 50% gerecycled veren - 50% nieuwe veren